"Voor mij is er alleen het reizen langs wegen met hart, langs elke weg die maar hart heeft. En daar reis ik kijkend, ademloos kijkend"
- Carlos Castaneda


Anneke studeerde in Amsterdam. Na twintig jaar als lerares Frans en Spaans voor de klas te hebben gestaan, ontstond de behoefte om nieuwe wegen in te slaan. Ze schoolde zich onder meer in bio-energetica, aura-reading en hypnose en begon volwassenen te coachen. Haar ideeŽn over kinderen en taal ontstonden in de tijd dat haar eigen twee kinderen klein waren en ze zocht naar creatieve(re) manieren om problemen in de opvoeding te lijf te gaan. Sinds een aantal jaar schrijft Anneke (therapeutische) verhalen voor kinderen met problemen. Deze vorm van therapie blijkt zeer succesvol en inspirerend voor zowel ouders, kind als therapeut. Haar verhalen worden regelmatig gepubliceerd en er verschenen 3 boeken van haar hand.

"Ik vind het inspirerend om mijn cliŽnten te helpen een ander perspectief te zien, zodat ze hun problemen weer met nieuwe ogen kunnen bekijken"
anneke van der meer - coaching en verhalen - annekeanneke van der meer - coaching en verhalen - therapieanneke van der meer - coaching en verhalen - publicatiesanneke van der meer - coaching en verhalen - contact